24 Mac 2014

Sleeve Ruler...sonang kojo

sleeve ruler...
senang kerja
pm sapa nak...
harap ada yg paham...tutorial cara guna.♥♥
fast grab♥♥  



ikut jer step by step
cara guna sleeve ruler ni...
line construction still kita guna juga
tp memang menyenangkan kerja...

rm20..postage rm4 pos daftar
total rm24..
berminat 012-2545981

19 Mac 2014

NEW PATTERN ....

PATTERN POLA LAGI...
YANG NI DH ADA YANG BOOKED
TROUGH FB ANYASEWN CREATIVE PATTERN

FLOWER GIRL PATTERN
RM60




RM70
SIZE KIDS XXS-L
ADULT XS-XL

New pattern...B4954 BUTTERICK

Vintage pattern ...interested
as usual 012-2545981

 SIZE 8-14.. / S-L
RM80..WITH POSTAGE
1 PIECE ONLY

3 Mac 2014

Maxi dress group gathering

hah..akhir nya seperti yg dijanjikan siap juga 
dah basi pun...buat khas utk gathering group mesin jahit...nv950
mmg best giller sapa dapat join group ni...
belajar dari zero-hero...♥♥♥
meh layan baju `CHLOE' pakai ni ehh...

dapat card glammer...

jgn jelezzz.. ♥♥

24 Feb 2014

NEW KAIN IN THE HOUSE

weet..weet....

kain cotton...perasan jap design cantekk
tgah dok pikir nak jahit apa...??
dalam kepala otak ni nk buat dress...
cantekk ke dress cotton ??
tapi hati berat nak buat dress juga....
apa² tunggu hasil nya ya....
kerja keras malam ni..he..he..
♥♥♥

rasa nak buat pattern ni..
kwang²....

29 Jan 2014

Roller foot

tapak roller utk jahit barangan kulit & pvc
ni sahabat yang jahit...sy cuma menrealisasi kn kehendak beliau
dgn cara suggest roller foot ni..
murah jer pun..rm12...sapa nak 
012-2545981...
call jer jgn malu²....he..he

 pouch kulit..cantekk kan??
so cute

ni roller foot tu...

28 Jan 2014

Mesin sulam NV950 BROTHER

salam...lama sungguh x menulis kat sini bz dgn bizz he..he..
saja nak tayang projek kecik jer pun..tp sgt suka....dgn projek ni..
projek suka suki....pada semua maklum   sy skrg buat sulam...(suam² kuku)
he..he..♥♥♥....best guna mesin nv950 ni...mcm² boleh buat..tp sy suka guna khas utk sulam jer...

yang best boleh jahit benda ni sekejap yer nak tayang.....

 ni nama dia stipple
biasa yg buat kat quilt tu...

ni pencil case siap sulam nama...
rasa best jer buat pencil case sendiri

  ni pulak beg telekung si kecik...he..he..
mesti lah pic muslimah sikit...♥♥
ni design kakak dlm group sulam...dia bg free jer...





yang best nyer..free pattern byk dlm internet boleh download..bg yg rajin digitized boleh beli software mmg khas utk buat design sendir..klu malas bole beli pattern siap...sy pun ada jual...he..he..of coz lah...